Appartement huren Tilburg studenten

Appartement huren in Tilburg voor studenten; snel & gemakkelijk via Wonen-013

Een appartement huren in Tilburg voor studenten is niet altijd even gemakkelijk. Vanwege het brede aanbod van Hogescholen en de internationale aantrekkingskracht van de Universiteit, kan het een behoorlijke opgave zijn om iets te vinden. Het is dan ook vaak een enorme uitdaging om een mooie kamer of studio te huren in een grote stad als Tilburg. Ben jij van plan in deze gezellige en bruisende stad te gaan studeren en wil je hier tevens wonen? Dan ben je bij Wonen-013 aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in deze stad. Met een uitgebreid aanbod huurwoningen in alle soorten en maten, heb jij in rap tempo de geschikte studentenkamer of studio gevonden. Een appartement huren in Tilburg voor studenten verandert dan snel van een lastige taak in een mooi resultaat.

Van kamer tot complete woning

Een beetje student wil natuurlijk volop genieten van het studentenleven in Tilburg city. Een appartement huren in Tilburg door studenten wordt dan ook volop gedaan door jongeren. Veel van hen hebben een mooie woonruimte gevonden via Wonen-013. Wij bieden een scala van verschillende woongelegenheden van klein tot groot. Hierbij kun je denken aan onder meer:

•    Studentenkamers te midden van het bruisende centrum
•    Knusse studio's, gelegen nabij parken en veel groen
•    Appartementen, dichtbij alle trendy plekken waar je moet zijn
•    Woningen met of zonder tuin in een rustige of levendige wijk

Daarnaast bieden wij een leuk aanbod gemeubileerde en/of gestoffeerde appartementen om te huren in Tilburg voor studenten, zowel voor korte als voor de lange termijn. Dankzij ons grote netwerk van particulieren, woonbedrijven en andere relaties, kunnen wij jou altijd het meest actuele aanbod met woningen aanbieden. Bovendien kennen wij geen wachtlijsten, lage inschrijfkosten en maar 95% bemiddelingskosten tegen de 100% die andere woningaanbieders je rekenen. Per saldo ben je bij ons zodoende niet alleen sneller voorzien van leuke woonruimte, je bent ook nog eens goedkoper uit!

Bekijk ons aanbod. Een volledig overzicht van kamers, studio's en een appartement huren in Tilburg voor studenten, vind je onder het kopje 'woonaanbod'. Voor verdere vragen of informatie staat ons enthousiaste team al voor je klaar!